Informatie

Koffie en thee

Voor het maken van koffie en thee zijn er verschillende apparaten beschikbaar. De koffiezetter met twee kannen heeft in vijf minuten 1.8 liter koffie gemaakt. Voor de grotere hoeveelheid is er de koffiepercolator, hiermee hebt u 12 liter koffie om snel en makkelijk uit te serveren of ook prima voor zelfbediening. Voor het maken van thee is er de waterkoker, handig en snel warm water voor de thee. Ook hier is het soms handig om voor een groter aantal koppen thee meer warm water beschikbaar te hebben, hiervoor is de warm waterketel met 6.8 liter, de temperatuur van het water is instelbaar tot 110 graden, maar voor de meeste thee soorten is 95 graden de beste temperatuur.

Bijna 2 liter koffie

in 5 minuten

20 grote kratten bier

in 1 koelkast

icon-koelkast

Koeling

Bij Roefs Partverhuur hebben we diverse soorten koeling/koelkasten om drankjes en hapjes koel te houden. Het begint met een koeler  van 245 liter, deze heeft een hoogte van 160 cm en een breedte van 60 cm. Vervolgens hebben we een 500 liter, deze heeft de afmetingen  lxbxh 80x80x180 cm. Hier kunnen wel 20 grote kratten bier in. Dan hebben we het koelbuffet, deze heeft twee koelingen van 150 liter en een flessennest voor 8 flessen. Het koelbuffet is te gebruiken als  uitgifte-bar maar is ook voor zelfbediening erg handig.

icon-stoel

Tafels en stoelen

Verschillende soorten stoelen zijn leverbaar, van  klapstoel tot gestoffeerde stoel. Een ronde terrastafel of een lange feesttafel, het is allemaal te vinden onder de noemer meubilair.

Verlichting

Voor de verlichting van de feest accommodatie hebben we prikkabel van verschillende lengtes met witte en of gekleurde lampen.

De verstraler met RGB-kleuren.

Glaswerk

Van bierglas tot cocktailglas en alles wat er tussenin zit is leverbaar. Wijnglazen van verschillende formaten. Champagneglazen, longdrink, bierpul, waterglas.

Verwarming

Voor de verwarming van een tent gebruiken we een tentverwarmer of een terrasverwamer, deze zijn op gas en geven een comfortabele warmte.

Servies en bestek

Voor een etentje met b.v. 25 personen heb je waarschijnlijk niet genoeg servies en bestek in huis, met eventueel wat extra grote pannen om het in klaar te maken. Kop en schotels, theeglazen, gebaksbordjes.

icon-garderobe

Garderobe

Een kapstok met 18 haakjes of garderoberek met 40 haakjes, 80 haakjes, 120 haakjes tot  500 haakjes.